Кадър Гигантски небостъргач в Китай се разклати. Става въпрос за сграда,

...
Кадър Гигантски небостъргач в Китай се разклати. Става въпрос за сграда,
Коментари Харесай

Небостъргач в Китай се разклати, хората се разбягаха

Кадър 

Гигантски небостъргач в Китай се разклати. Става въпрос за постройка, висока 957 фута в град Шънджън.

Видеоклипове, оповестени в китайските обществени медии, демонстрират тълпи, бягащи от тресящата се постройка, някои крещят и се оглеждат през раменете си, написа.

Когато случаят се случва, времето е хубаво и няма известия за земетресение в района. Няма известия за смъртни случаи или пострадвания.

SEG Plaza в Шенжен е почнала да се тресе към 12:30 ч. локално време. Според формалния вестник на Общинския комитет на комунистическата партия на Шенжен към 15 000 души са били вътре. Всички са били евакуирани в границите на 90 минути, оповестяват локалните управляващи, представени от CNN.

Властите, проверяващи повода за разклащането, показват в изказване, че не са открити " аномалии в главната конструкция и околната среда на постройката ".

Градската метеорологична станция регистрира оптималната скорост напразно от към 32 км/ч  - скорост на придвижване, разказана като " пресен вятър " от Националната метеорологична работа на Съединени американски щати.

Кулата се намира в оживения търговски квартал на Huaqiangbei, дом на най-големия електронен пазар в света. В постройката се обитават разнообразни локални софтуерни компании и многоетажен електронен център.

Завършена през 2000 година, SEG Plaza е 18-ата най-висока постройка в Шънджън и 104-тата най-висока в Китай, съгласно базата данни на небостъргача на Съвета за високи здания и градски местообитания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР